What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image The Best WordPress Plugins

You are searching about What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image, today we will share with you article about What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image is useful to you.

The Best WordPress Plugins

Ahhoz, hogy megértse, melyek a legjobb WordPress beépülő modulok webhelyéhez, először meg kell értenie, mik azok a beépülő modulok.

Ha néhány évvel ezelőtt webhelyfejlesztő volt, számos kódolási nyelvben jártasnak kell lennie ahhoz, hogy funkciókat adhasson webhelyéhez. Ha valami egyszerű dologra gondol, például közösségi gomb hozzáadása a webhelyéhez, például a Twitter. A webfejlesztőnek írnia kell egy kódrészletet vagy egy linket a Twitterre, és minden oldalra képet kell adnia.

A WordPress és a sok kapcsolódó beépülő modul bevezetésével ez már nem így van. Egy fejlesztőnek vagy webhelykészítőnek most csak egy beépülő modult kell keresnie, és egyetlen gombnyomással telepítenie kell.

Miért van szükségünk WordPress bővítményekre?

Nem tudjuk igazán megérteni, miért van szükségünk bővítményekre, amíg meg nem terveztük webhelyünket, és meg nem értjük, mit akarunk a webhelyünktől. Ha van egy jó elképzelésünk a webhely által igényelt funkciókról, akkor kezdhetjük megérteni, hogy melyek a legjobb WordPress beépülő modulok az igényeinek megfelelően.

Mit csinálnak a WordPress beépülő modulok?

A WordPress beépülő modulok megértéséhez azt kell érteni, hogy nincs semmi, amit nem tehetnének meg. A WordPress.org egy nyílt forráskódú projekt, ami azt jelenti, hogy bárki létrehozhat bármilyen beépülő modult, amit akar. Ez azt jelenti, hogy a WordPress webhelyekkel kapcsolatos minden problémára van megoldás egy beépülő modul formájában. Sok beépülő modult használnak adatrögzítésre és keresőoptimalizálásra. Hamarosan megnézzük a legjobb SEO WordPress beépülő modulokat, mert szerepel a listán.

Milyen WordPress bővítményekre van szükségem?

Az első teendő itt az, hogy soha ne végezzen egynél több beépülő modult ugyanazt a munkát. Ha megteszed, csak a kudarc fog következni.

Másodszor, az Akismet anti-spam beépülő modul, amely jelenleg a legjobban ismert Plugin, már nem ingyenes, ezért javaslom a WP-spam shield vagy az SI CAPTCHA anti-spam használatát.

Tehát melyek a legjobb WordPress beépülő modulok, és melyekre van szükségem?

Ebben a WordPress beépülő modul oktatóanyagában felvázolom, hogy véleményem szerint melyek a minimális követelmények a WordPress webhely biztonságos és sikeres futtatásához, kezdve a WordPress beépülő modulok listájával és a funkció leírásával.

Tehát kezdjük a listánkkal.

1. Minden egy SEO csomagban

2. Google XML webhelytérképek

3. Cím elrejtése

4. Feliratkozási lista

5. Szép linkek

6. SEO intelligens linkek

7. SI CAPTCHA Anti-Spam

8. társaságkedvelő

9. WP leggyorsabb gyorsítótár

10. WP Spam pajzs

11. Asztalkészítő

12. Kapcsolatfelvételi űrlap 7 + Letöltésfigyelő + E-mail a letöltés előtt

Figyelje meg, hogy a 12-es szám 3 beépülő modult tartalmaz, amelyekről összességében szeretnék beszélni, mert ezeket együtt használják fel arra, hogy előfizetést hozzanak létre a funkció letöltése előtt a webhelyére.

Kezdő megjegyzésként érdemes megjegyezni, hogy mindig bölcs dolog a lehető legkevesebb bővítményen futtatni, mivel ezek a beépülő modulok igénybe veszik. Ne essen pánikba, ezt csak érdemes figyelembe venni a bővítmények hozzáadásakor, mert minél többet telepít, annál több erőforrás kerül felhasználásra. Ez befolyásolhatja a webhely hatékonyságát, például a betöltési sebességet.

Minden egyben SEO csomag.

Az all in one SEO csomag azt csinálja, amit a dobozon ír. Az egyik legjobb SEO WordPress plugin valaha! Lényegében egy olyan felületet telepít, amely lehetővé teszi webhelye SEO konfigurálását, így a keresőmotor könnyen értelmezheti a tartalmat.

Mindezeket a lehetőségeket tartalmazza

*XML-webhelytérkép támogatás – küldje el webhelytérképét a Google-nak és a Bingnek, és javítsa keresőoptimalizálását

*Google Analytics támogatás

* SEO támogatása az egyéni bejegyzéstípusokon

* Az oldalnavigációs hivatkozások finomhangolása

*Beépített API, így más bővítmények/témák hozzáférhetnek és kiterjeszthetik a funkciókat

* CSAK ingyenes beépülő modul SEO integráció biztosításához e-kereskedelmi webhelyekhez, beleértve a WooCommerce-t is

* Az All in One SEO csomagba beépített Nonce Security

*Támogatás a CMS-stílusú WordPress telepítésekhez

*Automatikusan optimalizálja a címeket a Google és más keresőmotorok számára

*Automatikusan generál META címkéket

*Kerüli a WordPress blogokon található tipikus ismétlődő tartalmat

Kezdőknek nem is kell nézegetni a lehetőségeket, eleve működik. Csak telepítse.

A haladó felhasználók számára mindent finomhangolhat SEO optimalizálása érdekében

Google XML webhelytérképek.

A Google XML-webhelytérkép-bővítmény létrehoz egy XML-webhelytérképet, amely segít a keresőmotoroknak, például a Google-nak, a Bing-nek, a Yahoo-nak és az Ask.com-nak, hogy jobban indexeljék blogját. Ez a webhelytérkép leírja webhelyét a keresőmotorok által kiküldött feltérképező robotok számára, ami azt jelenti, hogy ezek a keresőmotorok megértik az Ön oldalait, és ki tudják szolgálni ezeket az oldalakat azoknak, akik az Ön tartalmát keresik.

A beépülő modul mindenféle WordPress által generált oldalt és egyéni URL-t támogat, és minden nagyobb keresőmotort értesít, amikor új bejegyzést vagy oldalt hoz létre.

Ez a beépülő modul 9 éve létezik, és magasra értékelték, mint egy olyan bővítmény, amely teljes XML-webhelytérképet biztosít a keresőmotorok számára anélkül, hogy lassítaná webhelyét. így egyértelműen az egyik legjobb WordPress bővítmény szerintem.

Cím elrejtése.

Ez egy egyszerű bővítmény, amelyet értékelni fog, ha elkezd oldalakat és bejegyzéseket létrehozni. Ha az oldal neve megegyezik a tartalom címével, akkor ez kétszer jelenik meg az oldal tetején. Mi van, ha azt szeretné, hogy az oldal neve és a tartalom címe megegyezzen, de csak egyszer jelenjen meg az oldal tetején. Ez a beépülő modul lehetővé teszi az oldal nevének elrejtését, hogy egyetlen nézetet kapjon.

Levelezési lista

Ha levelezőlista létrehozását tervezi, akkor az előfizetői levelezőlista elengedhetetlen lesz az Ön számára.

A látogatók megadhatják nevüket és e-mail címüket az Ön webhelyén, és az adatok tárolásra kerülnek, és megtekinthetők és módosíthatók. Az adatrögzítés hozzáadható a WordPress webhelyéhez widgetként, vagy hozzáadható egy oldalhoz egy parancsikon kóddal.

A speciális funkciók közé tartozik a harmadik féltől származó integráció, a tömeges e-mailezés és a kettős feliratkozási lehetőségek a potenciális ügyfelek minősítéséhez.

Az okos kódolás azt jelenti, hogy ez a bővítmény minden e-mail szolgáltatóval működik, valamint lehetővé teszi a levelezőlista exportálását. A testreszabás is lenyűgöző, beleértve az összes következő területet, amelyek tetszés szerint megjeleníthetők.

“prepend” -> Szöveg bekezdést ad hozzá közvetlenül az űrlap tetejéhez.

“showname” -> Ha igaz, akkor ez mutatja a névcímkét és a beviteli mezőt a felhasználó nevének rögzítéséhez.

“nametxt” -> Szöveg, amely a névbeviteli mezőtől balra jelenik meg.

“névtartó” -> Szöveg, amely a névbeviteli mezőben helyőrzőként jelenik meg.

“emailtxt” -> Szöveg, amely az e-mail beviteli mezőtől balra jelenik meg.

“emailholder” -> Az e-mail beviteli mezőben helyőrzőként megjelenő szöveg.

“showsubmit” -> Ha igaz, akkor ez a küldés gomb megjelenítésével, visszaküldés szükséges az űrlap elküldéséhez.

“submittxt” -> Szöveg/érték, amely az űrlap elküldése gombján fog megjelenni.

“jsthanks” -> Ha igaz, akkor az űrlap feletti bekezdés helyett JavaScript-figyelmeztető üzenet jelenik meg.

“Köszönöm” -> Köszönöm üzenet, amely akkor jelenik meg, ha valaki feliratkozik. (Nem jelenik meg, ha üres)

A testreszabási lehetőségek listája hosszabb, mint amennyit ez a cikk lehetővé tesz, de azt hiszem, átlátja, milyen sokoldalú ez a bővítmény.

Szép linkek.

A Pretty Link minden társult marketingszakember számára kötelező beépülő modul, hogy megvédje a kapcsolt linkjeit, és az olvasók jobban érzik magukat a termékoldalakra való navigálásban.

Egy tipikus társult link valahogy így nézhet ki.

mywebsite.com/?@=?00006454543/img-4988c?-8976756thef?-/hojbv599977ee444=0

Amint látja, ez nem túl vonzó, és vannak, akik nem akarnak rákattintani egy ilyen linkre, de mi lenne, ha ezt a hivatkozást valami ilyesmire változtatná

mywebsite.com/MyProductOffer

Azonnal barátságosabb és leíróbb, és mindössze annyit kell tennie, hogy beírja az eredeti URL-t a Pretty Linkbe, hozzáadja a választott hivatkozás nevét, és kattintson egy gombra.

Amellett, hogy megtisztítja a linkeket, és megvédi a potenciálisan értékes kapcsolt linkek ellopását, a Pretty Link nyomon követheti a linkek használatát, és jelentést is tud tenni róla. Kétségtelenül az egyik legjobb WordPress bővítmény.

SEO intelligens linkek.

Ez egy másik csodálatos SEO WordPress beépülő modul, amely segít belső linkek létrehozásában az oldalak és a bejegyzések között, amely felváltva elmondja a keresőmotorok bejáróinak, hogy milyen fontosak az egyes oldalak, és valóban segít a SEO-ban.

A SEO intelligens linkek automatikusan összekapcsolhatják a bejegyzésekben és megjegyzésekben lévő kulcsszavakat és kifejezéseket a megfelelő bejegyzésekkel, oldalakkal átláthatóan.

SI CAPTCHA Anti-Spam.

Amikor egy olvasó megjegyzést ír a bejegyzésedhez, be kell írnia a CAPTCHA anti-spam kódot, mielőtt elküldené.

Ezzel elkerülhető a spam támadások, amelyek órákon belül kitöltik a megjegyzéseit.

Jellemzők:

* Konfigurálás az Admin panelről

*Érvényes HTML

*Lehetővé teszi a visszakövetést és a visszahívást.

* Beállítás a CAPTCHA elrejtésére a bejelentkezett felhasználók és/vagy rendszergazdák elől

* Beállítás, hogy a CAPTCHA megjelenjen a megjegyzés, regisztráció, elveszett jelszó, bejelentkezés vagy minden űrlapon.

Társaságkedvelő.

A Sociable lehetőséget ad arra, hogy több közösségi gombot is hozzáadjon webhelyéhez.

Ez egy olyan funkciókat tartalmazó bővítmény, amely bizonyos fokú testreszabást tesz lehetővé, így kiválaszthatja és testreszabhatja az olyan funkciókat, mint a szöveg, a szín és a hossz, hogy a látogatók nagyszerű társasági élményben részesüljenek.

Ez egy ingyenes plug-in, eddig több mint 1,5 millió letöltéssel, ami bizonyítja képességeit és népszerűségét az egyik legjobb WordPress bővítményként

WP leggyorsabb gyorsítótár.

Minden alkalommal, amikor a felhasználó megnyit egy weboldalt, mind a szerver, amelyen az található, mind a webhelyet megtekintő számítógép erőforrásokat használ, például CPU-t, memóriát. Az oldalak renderelésekor a PHP és a MySQL értékes erőforrásokat vesz fel a szerveren. Minél több felhasználó vagy látogató, annál több erőforrást használnak fel

Ez a beépülő modul segíti a folyamatot azáltal, hogy statikus HTML-fájlokat hoz létre a dinamikus WordPress webhelyről, ami azt jelenti, hogy kevesebb erőforrás kerül felhasználásra, és csökken a betöltési idő.

A beállítás egyszerű. Nem kell módosítania a .htacces fájlt. Ez automatikusan módosul.

WP Spamshield.

Ez a WordPress levélszemét-ellenes védelem CAPTCHA-val, hogy kihívja a látogatókat, helyette csendben, a háttérben dolgozik.

A legtöbb webhelyet elérő spam a spammerek által kiküldött robotoktól származik, de még mindig sok valódi embertől származik. Ez a beépülő modul úgy működik, mint egy tűzfal, amely biztosítja, hogy a kommentelők valóban emberek, de azt is, hogy ezek az emberek ne küldjenek kéretlen leveleket.

Ez egy hatékony és felhasználóbarát WordPress anti-spam beépülő modul, amely kiküszöböli a hozzászólások és regisztrációs spameket.

Asztalkészítő.

Ez egy nagyon egyszerű beépülő modul, amely segít különböző összehasonlító táblázatok létrehozásában. Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a pluginok használatát különböző típusú táblázatok, összehasonlítások, TOP, specifikációs táblázatok stb. létrehozásához.

Jellemzők:

• Reszponzív opció (halmok)

• Előre meghatározott ikonok

• Sorok vagy oszlopok

• Lehetőség az első oszlop megjelölésére a specifikációs címkék számára

• Lehetőség címkék, kiemelt sorok és oszlopok hozzáadására

• Rövid kódokkal működik

• Alcímek hozzáadásának lehetősége

• Lehetőség a fejléc színének kiválasztására

• Nagyszerű és egyszerű kialakítás

• Lehetőség képek feltöltésére és felhasználására

• Opcionális középre igazítás

• Táblázatok exportálása XML-be. Importálja azokat XML/CSV-ből

Kapcsolatfelvételi űrlap 7 + Letöltésfigyelő + E-mail letöltés előtt

Kapcsolatfelvételi űrlap 7

A Kapcsolatfelvételi űrlap 7 egy másik egyszerű bővítmény, amely lehetővé teszi kapcsolatfelvételi űrlap hozzáadását egy rövid kóddal ellátott oldalhoz vagy bejegyzéshez. Több kapcsolatfelvételi űrlapot is létrehozhat, amelyek egyszerű jelöléssel testreszabhatók. Ha használni szeretné, a beépülő modul támogatja a CAPTCHA-t, az Akismet spamszűrőt és így tovább.

Monitor letöltése

Ha letölthető fájlt szeretne kínálni, ez a bővítmény az Ön számára készült. A Letöltésfigyelő felületet biztosít a feltöltéshez és letöltéshez, így letöltési hivatkozásokat illeszthet be a bejegyzésekbe és az oldalakba.

E-mail letöltés előtt

Egy űrlapot mutat be olvasóinak, amelyen információkat küldenek be, például nevet és e-mail címet, mielőtt engedélyeznék számukra a fájl letöltését. Ez integrálható a Contact Form 7 és a Download Monitor beépülő moduljaival, lehetővé téve bármilyen űrlap létrehozását és a fájlletöltések kezelését.

Nemcsak, hogy exportálhatja a fájlokat letöltő felhasználók listáját, és létrehozhatja a névjegyek/leadek listáját.

VÉGSŐ GONDOLATOK

A WordPress beépülő modulokkal rendelkező WordPress-webhelyek mára magánszemélyek és kisvállalkozások millióinak de facto utat jelentenek a webhely tulajdonjogához. A webhelyek létrehozásának sokoldalúsága és egyszerűsége, valamint a funkcionalitás ingyenes, kódolási ismeretek és tapasztalatok nélkül történő létrehozása azt jelenti, hogy a pénzkereső webhelyek birtoklása és működtetése ma már valóban demokratikus.

Mostantól bárki, akinek van ötlete és elhivatottsága, létrehozhat és működtethet online üzletet.

Ha ehhez hozzáadjuk a SEO- és mobilbarát témák telepítésének lehetőségét, a WordPress-webhelyek az egyetlen életképes lehetőség azok számára, akik pénztárcájúak és korlátozott tapasztalattal rendelkeznek.

Video about What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image

You can see more content about What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image on our youtube channel: Click Here

Question about What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image

If you have any questions about What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image was compiled by me and my team from many sources. If you find the article What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image

Rate: 4-5 stars
Ratings: 5653
Views: 12141861

Search keywords What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image

What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image
way What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image
tutorial What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image
What Code To Add In Index.Php To Use Featured Image free
#WordPress #Plugins

Source: https://ezinearticles.com/?The-Best-WordPress-Plugins&id=9547708

Related Posts

default-image-feature

What Code Set S Is Are The D-Codes Part Of Indispensable Firefox Extensions for Bloggers

You are searching about What Code Set S Is Are The D-Codes Part Of, today we will share with you article about What Code Set S Is…

default-image-feature

What Code On 1099-R For 401K To Roth Ira Rollover Planning to Roll Over Your 401k?

You are searching about What Code On 1099-R For 401K To Roth Ira Rollover, today we will share with you article about What Code On 1099-R For…

default-image-feature

What Code Is Used To Code Crms Site Www.Quora.Com The Future Scope of a Python Developer

You are searching about What Code Is Used To Code Crms Site Www.Quora.Com, today we will share with you article about What Code Is Used To Code…

default-image-feature

What Code Is For Calls To The U.S From Italy Basic Dog Commands – Training a Puppy

You are searching about What Code Is For Calls To The U.S From Italy, today we will share with you article about What Code Is For Calls…

default-image-feature

What Code Do I Use For My Federal Taxes W-2 Are Your Prepared for These Year End Income Tax Issues?

You are searching about What Code Do I Use For My Federal Taxes W-2, today we will share with you article about What Code Do I Use…

default-image-feature

What Can.I Put In Code To Help Get More Visitors Make The Search Engines Operate For You

You are searching about What Can.I Put In Code To Help Get More Visitors, today we will share with you article about What Can.I Put In Code…