What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called Colours In The Sanctuary Garden

You are searching about What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called, today we will share with you article about What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called is useful to you.

Colours In The Sanctuary Garden

A tavasz a levegőben, és a Holi (a színek indiai fesztiválja) is. Az év ezen időszaka a frissességről szól. Mi lehet még ürügy a színek elfogadására és a személyes érintés megadására személyes tereink javítása érdekében? Mindannyian nap mint nap színi döntéseken megyünk keresztül. Milyen színt viseljünk? Ez a sál vagy a nyakkendő? Narancslé vagy zöldkörte? Egyes döntéseket nagyon könnyedén hozzák meg – tudatalattink titokban vezet bennünket anélkül, hogy észrevennénk, mikor történik meg. De ahhoz, hogy teljesen tisztában legyünk azzal, hogy milyen színeket öleljünk fel otthonunkban és irodánkban, finoman meg kell nyomnunk a reset gombot. Szóval, mi jut eszünkbe, ha a színekről hall? Évszakok… virágok… szivárványok… berendezési tárgyak… függönyök… gobelin… természet?

Az utolsó cikkben beszéltünk a terek tervezéséről egy élőlény tudatával, és arról, hogy ez a „valaki különleges” minden tervezés alapja. Ez a “Vaastu-purush” néven ismert személy a hasán fekszik – szimmetrikusan a tükör tengelye mentén, és szépen illeszkedik egymáshoz egy négyzetrácsban. Fedezzük fel őt új fényben…és színben!!! A természet biztosítja számunkra mind a hét szivárványszínt (amelyek a test hét energiacsakrájának vagy központjának felelnek meg) – vörös, narancs, sárga, zöld, kék, indigó és lila. Ugyanazok a szivárványszínek különböző testszervekhez kapcsolódnak. Így váltanak ki válaszokat a testben azáltal, hogy meggyógyítják vagy megzavarják. A kutatások azt is kimutatják, hogy a színterápia befolyásolhatja a hangulatot, az egészséget és a jólétet. Vaastu is speciális színeket használ minden kardinális irányban, hogy növelje a szerencsét, az egészséget és a gazdagságot. Ennek az az oka, hogy minden irányt egy bolygó irányít, amelynek van egy domináns kémiai eleme – amelyet egy adott szín képvisel. Vegyük például a Vénuszt – egy magas kéntartalmú bolygót, amely sárga színű, és délkeleti irányban uralkodik. Tudományosan ez azzal magyarázható, hogy a színeket csak a napfény hatására érzékeljük, és a napfény intenzitása különböző irányokba változik. A régészek ezer éves egyiptomi templomokat is felfedeztek, amelyek ugyanazokat a szolarizációs módszereket alkalmazták, hogy tiszta színekkel gyógyítsanak. A görög Héliopolisz városában még a Nap városa is volt. Amikor a napfény behatolt az épületbe, annak sugarai a spektrum színeire oszlottak, és az egyes színeket egy másik helyiségbe „vezették”, ahol az emberek az egészségi állapotuknak megfelelő színben fürödtek.

Tervezi, hogy újradíszítse a házát? Vagy lehet, hogy nemrégiben volt, és még mindig nem elégedett az eredménnyel? Új kárpitok, virágok, műtárgyak, festmények, párnák, illóolajok és még sok más kipróbálására gondol. Energetizáljuk a körülöttünk lévő tereket egy új színhasználati mód alkalmazásával. Ez a gyakorlat végigvezeti Önt a saját Sanctuary Garden létrehozásának lépésein a teret körülvevő területek széles skáláján.

A SÁRGA AZ ÖN SZÍNE? Világosítsa meg otthona vagy irodahelyiségének északkeleti részét a nap fényével – SÁRGA. Északkeletet Jupiter, a rómaiak és a görögök legmagasabb istensége képviseli. Az ideális szín itt a sárga vagy az arany, ami a tisztaságot jelenti. Az érvelés – az életenergiák eredő vektora mindig északkeletről délnyugat felé áramlik. Ezt az áramlást a teljes energiamezőt irányító Vastu-purush fejétől a lábujjáig is ábrázolja. Ez a legjobb szín privát tanuláshoz, könyvtárhoz vagy meditációs helyiségekhez, hogy kellemes legyen az olvasáshoz és a magánszemlélődéshez. Próbálja ki a tulipánokat – a Török Birodalom szimbóluma a képzeletet, az álmodozást, a tökéletes szeretőt és a szerelmi nyilatkozatot szimbolizálja. A sárga tulipán azt jelenti, hogy “mosolyodban napsütés van” és vidám gondolatok. Azt mondják, hogy a tulipánok a közel-keleti emberek, például a perzsák által viselt fejfedőhöz való hasonlóság miatt kapták nevüket – a turbánt. Latinra változtatva ez „tulipa” lett, innen ered a tulipán elnevezés. Mindig vidámak, ösztönzőek és bátorítóak lesznek. Keletet a Nap uralja. Az előnyben részesített szín itt az élénk fehér, amely tisztaságot biztosít. Az okoskodás – a napenergia kelet felől lép be a cselekménybe, meleget hozva – ragyogva és kisugározva az egész területet. Ezt az irányt ezért melegséggel kell megtervezni, és nyíltabban, tisztábban és harmonikusabban kell díszíteni. Ideális esetben itt található a főbejárat, az imaterem vagy az étkező. Az orchideák a szeretetet, a szépséget, a kifinomultságot, az átgondoltságot és az érett bájt szimbolizálják. Neve az ókori Görögországból származik, és a luxushoz, a gazdagsághoz és a férfiasság szimbólumához is kapcsolódik. Bárhol képes növekedni, és ellenáll a virágzásnak bármilyen körülmények között, ami a szeretet szimbólumává teszi. A rózsaszín orchidea tiszta szeretetet közvetít, és egyben a 14. házassági évforduló virága is. Egy másik fehér virág, a százszorszép szó szerint “napszemet” jelent, mert hajnalban nyílik, és az új kezdeteket szimbolizálja. Semmi sem lehet olyan friss, mint a százszorszép, bár ezek a virágok 4000 évesek. Ez a középkori festményeken gyakran réteken ábrázolt virág tisztaságot, ártatlanságot, hűséges szerelmet, szépséget, türelmet és egyszerűséget hoz.

Délkeletet a tűz elem és a Vénusz bolygó uralja. Az érvelés – a Vénusz bolygó a szerelmet, a nőiességet, az esztétikát és a karrier sikerét is képviseli. Sárga színkódja a tűz elemmel kombinálva javítja a főzést és jó egészséget, így ideális a konyha elhelyezésére. A fehér szín az előnyben részesített szín, amely egyensúlyba hozza a tűz elem ragyogását és könnyedségét. A sárga, narancs, rózsaszín, csokoládé és piros színek is jó színek a konyhában. Ott biztonságosan elhelyezhető a fűtés, elektromos panelek, kandallók és az elemtűzhöz kapcsolódó egyéb berendezések is. A dél a nehéz energiákat szolgálja, amelyek tökéletesen alkalmasak a nyugodt és pihentető alvásra. Bolygójának, a Marsnak magas a vastartalma (Fe), és az ideális szín itt a korallvörös vagy a rózsaszín. A vörös elszántságot, magabiztosságot, fizikai erőt és küzdőszellemet kölcsönöz a lakóknak, de nagyon könnyen társítjuk a vöröset a haraghoz, az energiához és az izgatottsághoz. Dél a halál iránya és az élet célja, de nem negatív értelemben, mert a halál és az élet, a cél és a pusztulás szorosan összefügg egymással. A déli, nagy ablakokkal és teraszokkal rendelkező lakóház akkor működik, ha ügyelünk arra, hogy ne nyíljon ki az egész dél és az észak egyformán kiegyensúlyozott és óvatosan kezelhető. Egy raktár vagy tároló általában, vagy lépcsőház is megfelel a déli nehézségeknek.

Te LILY ember vagy? A liliomokat a nyár csillagának tekintik, mert akkor virágzik, amikor a többi virág elhervadt. A legenda szerint Éva könnyeiből liliom nőtt, amikor kidobták az Édenkertből. A Tarot szimbolikus nyelvén a liliom a tisztaság, az ártatlanság és a termékenység szimbolikáját hordozza. A liliom az egészség szimbolikus virága és a szabadság, hogy önmagunk legyünk – növekedjünk, új kapcsolatokat és születéseket hozzunk létre. A fő hálószoba legjobban a délnyugati részén található, amelyet az árnyékbolygó, a Rahu ural. A rózsaszín egy kedvező szín a hálószobában. A világoskék és a világoszöld hálószobába is jó. Az érvelés – a Rahu a terjeszkedést, az intenzitást, a kemény munkát és az anyagi profitot jelenti. De mint mindennek, ennek is van egy sötét oldala, amely kapzsisághoz és erőszakhoz vezet. A rózsaszín a megfelelő egyensúly a déli vörös és a nyugati kék között. A nyugtató szín, például a kék is előnyös. A rózsaszín, zöld és kék színek jók a nyugati étkezőben, hogy felfrissítsék az étkezést és a szórakozást a család számára. A fekete-fehér vagy a fekete-fehér keverék nyugaton kerülendő. A siker a babérvirág legáltalánosabb jelentése – a legkönnyebb és legtoleránsabb örökzöld cserje, amely boldog jelenlétével feldobja a szoba bármely homályos, sötét sarkát. Az őrölt babér a kitartás, az esélyek fenntartásának, az akadályok leküzdésének és a győztesnek való kijutás képességének szimbóluma. A babérhegyhez általában nagy ambíció társul, ami arra készteti az embert, hogy kifelé és felfelé nyúljon az életben. A lótuszvirág magában rejti a boldogság, a vidámság és a megvilágosodás titkát. Alapvetően a szív és az elme tisztaságát szimbolizálja. Egyes tudósok még arról is beszéltek, hogy a lótuszvirág az emberi élet spirituális jelenlétének univerzális reprezentációja. A lótuszvirágok tartós illata tökéletes lehetőséget rejt magában, hogy gyengéd mosolyt csaljon bárki ajkára. Az egyiptomi mitológiában a lótuszt a naphoz kötik, mivel nappal virágzott, éjszaka pedig bezárult. A buddhisták szent virága, és a buddhizmus nyolc kedvező jelének egyike – egy nyolcszirmú lótusz. A bimbó a potenciált jelképezi, és nem érinti a szennyeződés. Mivel a magokról azt találták, hogy több ezer évig kitartanak, és még mindig tökéletesek az újracsírázáshoz, ezért az erős életerő szimbóluma, amely ellenáll a rendkívül kedvezőtlen körülményeknek. A lótuszvirág tehát hosszú életet, egészséget, becsületet és szerencsét jelképez. Ez a gondolati mélység tette a lótuszt India nemzeti virágává. Napnyugtakor, amikor a Nap nyugaton van, az ember rájön, hogy a nap tevékenységei kimerítették.

Nyugaton napnyugta után a madarak visszatérnek, és az ember tevékenysége általában lelassul nyugaton. Az érvelés: A test nyugalmat és kikapcsolódást követel naplemente után. Ezt az irányt a Szaturnusz uralja, és az itt preferált szín a szürke vagy a sötétkék legyen, ami az elégedettség, az érettség és a bátorság jegyében van. Ide lehet a legjobban elhelyezni egy dolgozószoba, gyerekszoba, étkező vagy kamra/raktár, WC vagy egy művész műterme. A kék mindig megnyugtatja és megnyugtatja az elmét, hogy sokféle fájdalmat enyhítsen. Ha azonban egy személy túlságosan elkékül, az azt sugallja, hogy túl passzív és túlságosan introvertált – mindez depresszióhoz vezethet. Vegyük az írisz virágot – hitet, reményt, bölcsességet, bátorságot és csodálatot jelöl. A görög Írisz istennő, az istenek hírnöke és a szivárvány megszemélyesítője összekötőként működött az ég és a föld között. A legnépszerűbb fajta a mélykék szín, amely nyugodt állapotot tud előidézni. A lila orgona a szerelem első érzelmeit szimbolizálja, míg a fehér orgona a fiatalos ártatlanságot. Soha nem hagyja nyugodni és pihenni. A sötétebb lila jobban gyógyító hatással bír, mint az Ivy a házastársi szerelemre, hűségre, barátságra és ragaszkodásra. A nyári nap terjeszti az Ivy Flowers varázsát. Ivy régóta az igaz szerelem jelképe. A nőként jelképezett borostyán talán az egyik legromantikusabb növény, amely a legelegánsabb módon szövi meg a ragaszkodás, a gondoskodás, a melegség, a szeretet és az állandóság csodáját. Az Ivy sokkal több annál, mint egy szerelemvirág, varázslata közepette egy szebb holnap ígéretét hozza.

Az észak-nyugati sarokban a második legjobb választás a konyhában. Előnyösen használható vendégszobának, irodának vagy kamrának, mindenféle járműnek, házi kedvencnek vagy állatnak, játszótérnek vagy füvészkertnek. Az okoskodás – az északnyugat fontos az ember életében, mert felelős a mozgásért és a változásért, belső és külső egyaránt. Ez vonatkozik a más emberekkel fennálló kapcsolatokra, a barátságokra és a kereskedelemre is. A Hold irányítja. Az ideális szín tehát itt a fehér vagy világossárga, mivel ez a tisztaságot és a gazdagságot jelzi. Északot a Merkúr uralja, és az ehhez az irányhoz megfelelő szín a zöld, mivel ez intelligenciát és gazdagságot ad. Válasszon zöld színt a gyerekek hálószobájába, hogy növelje a tanulási és tanulási koncentrációt. Zöld növényekkel körülvett nyitott és nagy bejáratú nappalinak is lefoglalható. Az okoskodás – az észak a gyógyulás és gyógyulás ideális iránya, ahonnan az életenergia minden szerves, földes része bejut. A zöld a béke, a remény és a gyógyulás színe, és remek egyensúlyt teremt a meleg, élénk színek és a hűvösebb, nyugtatóbb színek között. Valóban átmenetet alkalmaz a földről az egekbe. Az északi fény minősége ideálissá teszi olyan kihívást jelentő és fontos tevékenységekhez, mint a tanulás, stúdióalapítás vagy művészeti kiállítások. A páfrány volt az egyik első növény a Földön, és csodálatos építészeti növény volt. Gyönyörű, sokoldalú, lenyűgöző, tapintható, robusztus és hosszú élettartamú, és minden térnek jó közérzetet ad. A páfrányok megtalálhatók lebegve, elmerülve, mászva, a víz szélén, hasadékokban, erdőkben, sivatagokban, hegyekben és magasan a trópusi esőerdők lombkoronájában.

Szóval, még mindig “színtelennek” érzed magad? Ne felejtsük el, a színek minden szinten működnek – a város északi részén található hatalmas nyílt parktól a ház bejáratánál lévő zöld virágos kertig, vagy egyszerűen csak egy kis piros vázáig rózsaszín virágokkal a konyha jobb sarkában. . Próbáljon ki új módokat szentélykertjének színesítésére – legyen az gyógynövények, növények, bútorok, olajok, faragott gyertyák, lámpák vagy egyszerűen csak egy festék!

A boldogság és a bőség csak neked szól – a te teredben és az elmédben… csak adj neki egy esélyt!

Video about What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called

You can see more content about What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called on our youtube channel: Click Here

Question about What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called

If you have any questions about What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called was compiled by me and my team from many sources. If you find the article What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called

Rate: 4-5 stars
Ratings: 8976
Views: 46194778

Search keywords What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called

What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called
way What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called
tutorial What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called
What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called free
#Colours #Sanctuary #Garden

Source: https://ezinearticles.com/?Colours-In-The-Sanctuary-Garden&id=6127356

Related Posts

default-image-feature

What Do The Codes Mean On Airline Tickets Traveller.Com.Au Southwest Airlines Operations – A Strategic Perspective

You are searching about What Do The Codes Mean On Airline Tickets Traveller.Com.Au, today we will share with you article about What Do The Codes Mean On…

default-image-feature

What Do The Codes Mean On A 1095-C Part Ii How To Date Your Fred Bear Bow

You are searching about What Do The Codes Mean On A 1095-C Part Ii, today we will share with you article about What Do The Codes Mean…

default-image-feature

What Do I Do With My Old Icd-10 Code Books Demystifying The DSM-5

You are searching about What Do I Do With My Old Icd-10 Code Books, today we will share with you article about What Do I Do With…

default-image-feature

What Diagram Is Used To Generate Code For Object-Oriented Systems Semantic Web Modelling

You are searching about What Diagram Is Used To Generate Code For Object-Oriented Systems, today we will share with you article about What Diagram Is Used To…

default-image-feature

What Describes A Unique Focus Of An Integrity-Based Ethics Code Pakistani Media Organizations Are Unable to Formulate a Self-Disciplined Code of Ethics

You are searching about What Describes A Unique Focus Of An Integrity-Based Ethics Code, today we will share with you article about What Describes A Unique Focus…

default-image-feature

What Culture-Specific Object Does The Above Line Of Code Create 12 Steps to Website Globalization

You are searching about What Culture-Specific Object Does The Above Line Of Code Create, today we will share with you article about What Culture-Specific Object Does The…