What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser How Do I Get My Website on Page 1 of Google?

You are searching about What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser, today we will share with you article about What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser is useful to you.

How Do I Get My Website on Page 1 of Google?

Nincs garancia arra, hogy bekerülsz a Google top 10-ébe, de minden bizonnyal van néhány módja annak, hogy ez megvalósuljon!

Az úgynevezett szakértők sokasága, akik az interneten hirdetnek, és azt állítják, hogy ismerik a Google titkos szószának receptjét, mostanra azt hittem volna, hogy visszavonulnak a saját privát szigetükre, hogy a megkeresett milliókat a Google keresőkódjának feltörésére költsék.

Tisztázzuk. SENKI nem tud garancia hogy webhelye megjelenjen a Google 1. oldalán. Ez azt jelentené irányítást követelve egy olyan nagy és gördülékeny harmadik félen keresztül, mint a Google.

A Google óránként módosítja és finomhangolja keresőalkalmazásait. Néhány beállítási rutin automatikus; másokat matematikai mester- és doktorjelöltek kis hada hajt végre, hogy javítsák a Google keresési eredményeit, új Google-alkalmazásokat készítsenek, minőségellenőrzéseket végezzenek a Google adatközpontjaiban szerte a világon, és megakadályozzák a spammerek és hackerek hadát, akik manipulálni akarják a Google keresést. eredmények.

Különféle taktikákat és stratégiákat használhat azonban a 10 legjobb eredmény eléréséhez a Google-ban. Büszkén mondhatom, hogy webfejlesztő cégem több száz helyet ért el a Top 10 ügyfelei között, és ezt a listát minden nap egyre többel bővítjük.

Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan tényezőt, amelyek vonzzák a Google-t webhelyére, és előkelő helyet foglalnak el a keresési eredmények között.

Keresőbarát weboldal létrehozása

Weboldala keresőbarát? A Google műszaki irányelveket és javaslatokat tesz közzé egy keresőbarát webhely létrehozásához.

Könnyen használható a weboldala?

Az Ön webhelye úgy van felépítve, hogy az emberi felhasználók könnyen tájékozódjanak és információkat találjanak?

Ha látogatói 5 másodpercen belül nem találják meg, amit keresnek, akkor elhagyják webhelyét, és a következő webhelyre lépnek.

A Google elemzi a webhely forgalmát, a webhelyeken eltöltött időt és még sok mást. Ez azt jelenti, hogy a Google meg tudja határozni egy webhely népszerűségét mind a látogatások száma, mind a weboldalain való böngészés időtartama alapján.

Itt az ideje, hogy megkérdezze magadtól, hogy webhelye érdekes és vonzó-e.

Meglévő verseny

Nagy az online verseny az Ön vállalkozása számára? Ha van női cipőket, virágokat vagy ingatlanokat árusító webhelye, rendkívül nehéz lesz a Google 1. oldalára jutni. Ha webhelye az egyedi hívásokra összpontosít, az 1. oldal céljának elérése könnyebbé válik. Ha megnézi a keresési lekérdezésre visszaadott oldalak számát, képet kaphat arról, hogy egy keresési kifejezés mennyire versenyképes.

Nyissa meg a Google-t, és keressen rá a „női cipők” kifejezésre. A Google keresőmezője alatti kis fekete betűk azt mutatják, hogy több mint 73 millió hivatkozás található erre a keresési kifejezésre, nem is beszélve az 1000 font súlyú gorilla webhelyekről, amelyek ugyanazt a keresési kifejezést keresik, mint például a Macys, a DSW, az Overstock és a Zappos.

Vadonatúj weboldal

Teljesen új a weboldalad? Ha a webhelye és a domain neve új, hosszabb ideig tarthat, amíg a Google átmegy és gyorsítótárazza a webhelyet. Néha ez gyorsan megtörténik, néha pedig hetekig tart. Más szakértők egyetértenek abban, hogy 6-8 hónap kell ahhoz, hogy egy új webhely jelentős teret hódítson a Google-on. Az évek során mindkét módon láttam, hogy egyes új webhelyeket gyorsan felismer a Google, míg másokat nem.

Egyes vállalkozások már meglévő domain nevet vásárolnak, hogy a folyamat korai szakaszában némi forgalmat és rangsorolást szerezzenek. De ez attól függ, hogy mennyire versenyképes keresési feltételeket keres.

Itsy Bitsy webhely

Van egy kicsi weboldala, kevesebb mint 10 oldal? Tudta, hogy webhelyének minden egyes oldala lehetőséget kínál arra, hogy elmagyarázza a Google-nak, hogy miről is szól?

Megtudhatja, hogy hozzávetőlegesen hány oldalt talált a Google az Ön webhelyéhez, ha rákeres a domain nevére a Google-ban. A Google keresőmezőbe írja be a következőket: webhely: www.yourdomain.com. Ez egy jó módszer az online verseny elemzésére is, ha megtudja, hány weboldaluk van, és hogyan alakították ki a metacímkéket.

Gondoljon a Google-ra, mint egy hatalmas digitális könyvtárra. Ahogy belép a könyvtárba, rengeteg könyv (webhely) van a Google polcain. A webhely minden egyes weboldala megegyezik egy könyv oldalszámával. Webhelye olyan vastag, mint egy képregény, amely a War & Peace és a Webster’s Dictionary közé szorul?

Lassan betöltődő weboldal

Lassan tölt be a weboldalad? A Google nemrégiben végzett frissítése miatt a webmesterek egyetértettek abban, hogy előnyös a gyorsan betöltődő webhely. A pletykák szerint a Google nem fogja leminősíteni vagy büntetni egy lassan betöltődő webhelyet, de mások nem biztosak benne. A webhely betöltési sebességét befolyásoló, Ön által szabályozható tényezők közé tartozik a tervezés, a fejlesztési keretrendszer és a tárhely platform.

Flash weboldal

Az Ön weboldala teljesen Flash-ben készült? Ha Flash webhelyet használ, a keresőmotorok nem fognak megtalálni. A Flash webhelyek szakértői módosításokat igényelnek, hogy a Google megtalálja őket.

Weboldalam az összes fent említett feltételnek megfelel, miért nem kapok jobb keresési eredményeket?

Azok számára, akiknek már van egy webhelyük, amely a “helyszíni optimalizálás” „bevált gyakorlatait” alkalmazza, de még mindig nem jutottak el a Google élére, néhány lépést meg kell tennie a webhelyen kívüli optimalizáláshoz.

Helyszíni optimalizálás

A helyszíni optimalizálás a webhely oldalain és a webhelyéhez kapcsolódó összes digitális eszközön, a domain néven és a webhely hosting szerverén végzett munka. Néhány bevált módszer a helyszíni optimalizáláshoz a következő:

1) Használjon egyedi és leíró metacímkéket minden weboldalon.

2) Használjon egyedi és leíró metacímkéket minden weboldalon.

Gyorsan nézze meg a Google-t kereséssel webhely: www.1800Flowers.com. Az eredmények azt mutatják, hogy a webhely minden oldala egyedi cím- és leíráscímkékkel rendelkezik. Ez rendkívül fontos annak érdekében, hogy egy webhelyet megtaláljanak a Google-on, mivel ez a keresési lekérdezésekhez kapcsolódik.

3) Mutassa be a HTML-szöveg és a HTML-hivatkozások megfelelő használatát, mivel azok a webhely témájához kapcsolódnak. A jó hiperhivatkozás leíró jellegű. Az alábbi ábrán az „Eladó Atlantai lakások” egy olyan oldalra hivatkozik, amely sok információt tartalmaz az Atlantában eladó lakásokról. Kerülje az olyan szavak használatát a hivatkozásokban, mint például a „Kattintson ide”.

4) Győződjön meg arról, hogy webhelye navigációja elérhető a Google számára a feltérképezéshez. Ezenkívül be kell küldenie egy tulajdonos-ellenőrző fájlt és egy XML-webhelytérképet a Google, a Yahoo és a Bing számára. Ez egy ingyenes szolgáltatás, amely segít kommunikálni, hogyan találja meg az összes weboldalt és a kapcsolódó fájlokat.

5) Mutassa be az ALT címkék helyes használatát a képekhez és egyéb vizuális eszközökhöz. Az ALT-címkéket széles körben használják az ADA-kompatibilis webhelyeken. Az ALT címke hasznos az emberek és a keresőmotorok számára a webhelyén megjelenő bármely digitális eszköz leírásának kiterjesztésében.

6) A Robots.txt fájl használata a webhely gyökérkönyvtárában. (Bármelyik webhely robotszövegfájljában megtekintheti a csúcsot, ha van ilyen, ha beírja a következőt a böngészőjébe: http://www.somedomainname.com/robots.txt

7) Webhelye indexoldala él, és a webhely kezdőlapjának tetején található hivatkozással.

Webhelyen kívüli optimalizálás

A Google és más nagyobb keresőmotorok számos tényező alapján rangsorolási pontszámot, népszerűségi szavazatot vagy más megjelölést rendelnek egy webhelyhez és/vagy weboldalhoz:

a. A webhelyre és/vagy weboldalra mutató linkek mennyisége vagy minősége.

b. Az “a” pontban szereplő webhelyek hatásköre vagy jogosultsága. Ha gyenge webhelyekre hivatkozik, amelyeket nem megfelelően építettek fel, akkor nem segíti az ügyet. A jól felépített webhelyekre mutató hivatkozások, amelyek jól szerepelnek a keresőkben, segítik az ügyet.

c. A webhely forgalma vagy a látogatások száma. Gondoljon arra, hogy egy webhelyet úgy rangsorol, mintha egy hatalmas digitális könyvtárban megtalálnák és listáznák. Képzelje el a következőképpen: A Google számos keresőrobottal vagy számítógépes rutinnal rendelkezik, amelyek rohamtempóban járják be a világhálót, és adatokat gyűjtenek a webhelyekről. A Google feltérképezi, elemzi, indexeli és gyorsítótárazza a webhelyeken, blogokban, fórumokban, cikkekben, címtárakban, más keresőmotorokban és mindenféle digitális alkalmazásban található adatokat.

A Google MINDENT feltérképez, ami indexelhető. Ebbe beletartozik; HTML, txt. vagy szöveges fájlok, PDF fájlok, Word dokumentumok, videó, Power Point, XLS táblázatok és még sok más.

Ha Power Pointban vagy videóban prezentációt tart a cégéről, akkor ez egy digitális eszköz, amellyel növelheti a keresőmotorok számára való megjelenését.

Íme, hogyan kell csinálni.

1. lépés– Igényelje helyi adatait a Google-on, a Yahoo-on és a Bing-en.

MEGJEGYZÉS: Ha nem találja ezeket a forrásokat, kérjük, írjon nekem, és segítek megtalálni a hivatkozási forrást.

2. lépés – Hozzon létre profilt magának vagy vállalkozásának a népszerű webhelyek némelyikén vagy mindegyikén: Facebook, Twitter, Local.com, Super pages, Aboutus.org, Agreatertown.com, Brownbook.net, LinkedIn, You Tube, Classmates, MySpace, Flickr , Craigslist, Google Profiles, Google Products.

MEGJEGYZÉS: Soha ne fizessen egy linkért, hacsak nem egy jól ismert címtárról van szó, például Find law vagy más hasonló webhelyről.

3. lépés – Keressen egy blogot vagy fórumot, és csatlakozzon a vállalkozásához vagy webhelyéhez. Ha webhelye az “otthon átalakításról” szól, csatlakozzon a beszélgetéshez. Ha lakásfelújító lennék, rákeresnék a Google-ra, és rákeresnék a “Hogyan javítsam ezt vagy azt” kifejezésre, vagy a “Blogok + Fórumok lakásfelújításhoz” kifejezésre. Ne feledje, hogy mindez egy linknek felel meg, mivel a blogokban vagy fórumokban közzétett bejegyzései a profilodhoz kapcsolódnak.

4. lépés – Kutasson és elemezze versenyét. Nézze meg, hová linkelték vagy sorolták fel magukat. Ehhez írja be a következőket a Google keresőmezőjébe:

(link:www.versenytársnev.com)

Tegye ezt úgy is, hogy csak a webhely nevét írja be (www) vagy (.com) nélkül, és más eredményeket kap.

Vessen egy pillantást néhány webhelyre, amelyek az eredmények között szerepelnek. Nem mindegyik lesz olyan hely, ahol ingyenes linket szerezhet be vagy helyezhet el, de valószínű, hogy néhánynál többet is talál. Adatvédelmi okokból nem tudom megjeleníteni valaki más webhelyre való hivatkozásának eredményeit, ezért megvitatom néhány sajátomat.

A Google keresőmezőbe írja be: VISIONEFX. Az oldal 4. vagy 5. helyén a Crunch Base látható. Ez egy technológia alapú címtár, ahol kaptam egy ingyenes hivatkozást és listát, és egy helyi versenytárs elemzésével értesültem róla.

A vissza linkek, linkelések, szavazatok, listák és egyéb taktikák építése nem rakétatudomány. Hosszú, nehéz, fárasztó munka.

A dolgok naposabb oldalán a hátsó linkek néha magától értetődőek. Ha van egy érdekes webhelye, akkor az emberek szeretnek hivatkozni rád, és megosztani a webhelyét másokkal.

5. lépés – Menj vissza, és csináld újra és újra. Gondoljon arra, hogyan növelheti webhelye oldalait (soha nem lehet túl sok oldal). Hozza létre a következő oldalak vagy szakaszok bármelyikét webhelyéhez: Esettanulmányok, Hírek, Cikkek, Közlemények, Beszámolók, Videók, Fotógaléria, Véletlenszerű gondolatok, tippek, hasznos tippek stb.

Bővítse jelenlétét harmadik felek hatékony webhelyein.

Két kedvencem a You Tube és a Flickr.com

A You Tube valószínűleg a legerősebb harmadik fél webhelye a Google természetes keresési eredményeiben való jelenlétének bővítése szempontjából. Még saját You Tube-oldalt is létrehozhat, más néven You Tube-csatornát.

Biztosnak kell lennie abban, hogy címkével és címmel látja el You Tube-videóit, hogy a legjobb esélyük legyen rájuk találni egy szabványos Google keresési lekérdezésben. Íme egy élő példa. Remélem, ugyanazokat az eredményeket fogja látni, mint én, mivel ez attól függ, hogy melyik Google adatközpont található a közelben (erről egy másik cikkben olvashat bővebben).

A Google keresőmezőjébe írja be az antenna golyót. Két You Tube-bélyegképet kell látnia azon videókhoz, amelyeket a Chesapeake Bay Helicopters ügyfelem számára tettem közzé.

Ha ezeket találja az oldalon, figyelje meg, hogyan neveztem el a videókat:

Légi jelölőgolyók, Erőátviteli vonaljelző golyók

Hasznos jelölőgolyók, légi jelölőgolyók

Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy marketingeszközeit a Google-on keresztül kihasználja.

A videókkal vagy animációkkal rendelkező cégeknek ki kell használniuk ezt a fajta keresőmotor-marketing erejét ingatlanok, ingatlanok, lízing, szálloda-, autóértékesítés és hasonlók terén. A Google Products nagyszerű helyszíneket kínál ezeknek a vállalkozásoknak, de a You Tube is kiváló csatorna.

Egyensúlyozza a telephelyen kívüli és helyszíni munkát

A hivatkozások visszaállítása vagy a webhelyen kívüli optimalizálás okos dolog, bár nem árnyékolhatja be a helyszíni optimalizálási feladatokat.

Az intelligens webmester arra törekszik, hogy egyensúlyt teremtsen a helyszíni és a külső feladatok között. Ne próbálja meg mindent egy nap, egy hét vagy egy hónap alatt elvégezni. Egy webhely hatékony lead- és értékesítésgenerátorrá, valamint márkaismertségi eszközzé fejlesztése időt vesz igénybe. Ez egy módszeres marketingfolyamat, amely soha nem ér véget (amíg az Ön vállalkozása véget nem ér).

Video about What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser

You can see more content about What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser on our youtube channel: Click Here

Question about What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser

If you have any questions about What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser was compiled by me and my team from many sources. If you find the article What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser

Rate: 4-5 stars
Ratings: 4676
Views: 5420609 7

Search keywords What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser

What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser
way What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser
tutorial What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser
What Does The Code Mean After Google.Com In My Browser free
#Website #Page #Google

Source: https://ezinearticles.com/?How-Do-I-Get-My-Website-on-Page-1-of-Google?&id=4828519

Related Posts

default-image-feature

What Does The Aca Code Of Ethics Say About Self-Care Are Ethics Important For Professional Accountants?

You are searching about What Does The Aca Code Of Ethics Say About Self-Care, today we will share with you article about What Does The Aca Code…

default-image-feature

What Does It Mean If Your Code Says Nan Code.Org Augmented Geocaching

You are searching about What Does It Mean If Your Code Says Nan Code.Org, today we will share with you article about What Does It Mean If…

default-image-feature

What Does It Mean If Apple Coder Vinegar Burns On.Contact Treatment for Hemorrhoid – Top 5 Most Effective Natural Treatments

You are searching about What Does It Mean If Apple Coder Vinegar Burns On.Contact, today we will share with you article about What Does It Mean If…

default-image-feature

What Do.You.Yhink.Is The Most Effective Way That Code The Most Extreme Online Services For Recording Audio Interview

You are searching about What Do.You.Yhink.Is The Most Effective Way That Code, today we will share with you article about What Do.You.Yhink.Is The Most Effective Way That…

default-image-feature

What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called Brazil Currency – 5 Interesting Facts About the Real

You are searching about What Do You Do If A Pink/Purple Code Is Called, today we will share with you article about What Do You Do If…

default-image-feature

What Do The Codes Mean On Airline Tickets Traveller.Com.Au Some Interesting Facts About Heathrow Airport

You are searching about What Do The Codes Mean On Airline Tickets Traveller.Com.Au, today we will share with you article about What Do The Codes Mean On…