What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations Better Identifying Hashimoto’s Disease

You are searching about What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations, today we will share with you article about What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations is useful to you.

Better Identifying Hashimoto’s Disease

Ha olvassa ezt a blogot, valószínűleg gyanítja, hogy Hashimoto-féle pajzsmirigygyulladása van, vagy ezt diagnosztizálták. Valószínűleg válaszokat keresel, mert nem tudod kideríteni, miért érzed magad olyan rosszul. Remélhetőleg ez a blog olyan válaszokat ad, amelyek reményt adnak, hogy a kezelés elérhető, tünetei kezelhetők, a pajzsmirigy vérvizsgálati számai (még az autoimmun markerek is!) javulhatnak, és visszanyerheti az életét!

A betegek gyakran két okból keresnek kezelést. Először is, jelenleg pajzsmirigy-gyógyszerrel kezelik őket, de még mindig borzasztóan érzik magukat a szorongás, alvásproblémák, agyi köd, székrekedés, savvisszaáramlás, izzadás, súlygyarapodás, fáradtság, heves szívdobogás tünetei miatt. A lista hosszan folytatható. . A páciens nem tudja kitalálni, hogy miért rosszabbodnak a pajzsmirigy tünetei, de az alapellátás azt mondja, hogy laborjaik normálisak, és a pajzsmirigye jól néz ki. A legtöbb ilyen betegnél többször módosították a pajzsmirigy-gyógyszer adagját, de még mindig nem érzi jól magát, vagy csak enyhén enyhülnek a tünetek. Ezek a betegek csak azonosították az alacsony működésű pajzsmirigyüket, de nem azonosítottak potenciálisan elhúzódó autoimmun betegséget, a Hashimoto-féle pajzsmirigygyulladást.

A második forgatókönyv, amellyel gyakran találkozunk, akkor következik be, amikor a páciensnél már diagnosztizálták a pajzsmirigy autoimmunitását és az alacsony működésű pajzsmirigyet (más néven Hashimoto-t). Az autoimmun betegség előrehaladtával mind az immunrendszerük, mind a pajzsmirigyük működése folyamatosan csökken. Ezeknek a betegeknek pajzsmirigy-gyógyszert írtak fel az alacsony működésű pajzsmirigyre, és azt mondták nekik, hogy hatékonyan kezelik őket. Az immunrendszer egyetlen említése sem jellemző a betegoktatásra ezekben az esetekben. A tünetek előrehaladtával a betegek szívdobogást, szorongást és álmatlan éjszakákat tapasztalnak. Ennek az az oka, hogy csak a Hashimoto tünetei miatt kezelik őket, de valószínűleg nagyon kevés figyelmet fordítanak arra, hogy mi lehet okozó elsősorban az immunrendszer szabályozási zavara.

Tehát függetlenül attól, hogy melyik kategóriába tartozik, ha csak alacsony pajzsmirigyműködése van, vagy ha autoimmunitása van a pajzsmirigy-problémával együtt (más néven Hashimoto), a kezelés pontosan ugyanaz! Ez furcsának tűnik? Mindkét állapot tovább fog fejlődni anélkül, hogy egy kis oktatást kapnánk arról, hogy mi okozhatja a pajzsmirigyet és az immunrendszeri problémákat. A válaszok és a kezelési lehetőségek hiánya a legtöbb beteg számára hihetetlenül frusztrálóvá válik. Sok ilyen beteg végül megkeres minket abban a reményben, hogy választ talál a problémára miértmégis le vannak verve, betegek és frusztráltak.

Néhány megdöbbentő statisztika:

Tudtad, hogy a Hashimoto-kór a lakosság 13,4-38 százalékában fordul elő? A szintetikus pajzsmirigyhormonok az elmúlt 3 évben kezdték vezetni a gyógyszeripari top-eladók listáját. Ilyen magas statisztikák mellett nagyon logikus, hogy valami több történik testünkben, környezetünkben vagy életmódunkban, ami ezeket a statisztikákat okozza!

Mivel ez a probléma olyan gyakori, azt gondolná, hogy a modern orvostudomány jobban tudja diagnosztizálni. A sajnálatos történet azonban az, hogy sok ember, különösen a nők, aluldiagnosztizált túlműködéssel vagy alulműködő pajzsmirigyműködéssel élnek. Gyakran ugyanazokat az embereket diagnosztizálják, de később nem megfelelően kezelik őket. Például egy 2010. decemberi, az Egyesült Királyságban végzett felmérésben 1037 pajzsmirigy-alulműködéssel kezelt ember járult hozzá a hormonszint újraellenőrzéséhez – körülbelül 37,2%-uk nem megfelelő hormonadagokat szedett; 19,8% túl sok hormon és 17,4% túl kevés. Ez miért fontos? Ennek az állapotnak a helytelen kezelése vagy a helytelen diagnózis a végén a beteg rosszabbul, nem pedig jobban érzi magát. Ha túl sok pajzsmirigy-gyógyszert írnak fel nekik, akkor alvásképtelenség, szorongás, pánikrohamok, izzadás, hangok hallása, szívdobogásérzés és a nyugalmi pulzusszám növekedése következhet be. Ha túl keveset szednek, általában továbbra is érezni fogják az összes eredeti tünetet, amit korábban éreztek, mint például lomhaság, súlygyarapodás, székrekedés, hőmérséklet-szabályozási zavar, savas reflux stb. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy a lényeg az, hogy nem az éppen alacsony működésű pajzsmirigy okozza a problémákat, de autoimmun állapot?

Az első számú kérdés, amikor TPO-antitesteket találunk a laboratóriumi munkák során, az az, hogy mi az a Hashimoto-féle? A Hashimoto-kór sajnos olyan állapot, amelyben az immunrendszer a pajzsmirigyet kezdi megtámadni, mintha az egy külső kórokozó lenne, amelyet kezelni kell, nem pedig egy másik testrendszert. Ezek az állandó immuntámadások végül a pajzsmirigyet képtelenné teszik funkcióinak ellátására, és végül képtelenné teszik a szervezet számára szükséges hormonok előállítására.

Tehát az első kérdés, amit fel kell tenni:

Pontosan hol van a beteg a spektrumban? Van pajzsmirigy alulműködése, Hashimoto-ja vagy mindkettő?

A hypothyreosis vagy egyidejű hypothyreosis és a Hashimoto-kór hagyományos orvosi kezelése általában szintetikus hormonok alkalmazása. Hallottunk mindenféle érdekes kezelésről Hashimoto kezelésére az évek során a mainstream orvosláson belül. A Hashimoto-kór kezelésében az egyik legpofátlanabb kezelés az volt, hogy „igyál sok vizet”. A pajzsmirigybetegségek kezelésének évei alatt még soha nem fordult elő, hogy páciensünk azt mondta volna, hogy elég vizet ivott ahhoz, hogy hirtelen meggyógyítsa krónikus autoimmun betegségét! Hihetetlenül frusztráló látni, hogy a betegek mennyire betegek, és a kapott válaszok hiánya mellett (még diagnózis esetén is), és a hormonkezelés ellenére is szörnyen érzik magukat.

Mindezt azért mondjuk, mert fontos megtalálni bármi ami az immunrendszer szabályozási zavarát okozhatja. Az első találkozó alkalmával nagyon fontos, hogy érdeklődjünk a múltbeli vírusfertőzésekről, korábbi élethelyzetekről, múltbeli utazásokról, vegyi expozícióról stb. Tapasztalataink szerint a beteg találkozott már valami ami megzavarhatta az immunrendszerüket. Amikor laboratóriumi vizsgálatokat végzünk, a szunnyadó vírusfertőzések gyakran pozitív eredményt adnak. CBC-jükön (teljes vérkép) a fehérvérsejtek, a limfociták, a neutrofilek változásait és a gyulladás növekedését láthatjuk. Ennek a vérvizsgálatnak egy része kórosan ki van kapcsolva, ami azt jelenti, hogy kívül esnek a standard laboratóriumi referenciatartományon, és megjelölték, vagy csak kívül esik a funkcionális laboratóriumi tartományon, amely általában nincs megjelölve. Ha további laboratóriumokat futtat, biztosan talál egy krónikus fertőzést, amely az immunrendszerben lappang. Szerintem mindig ez a helyzet Hashimoto betegeivel.

Tehát mi okozza az immunrendszert, hogy megtámadja a pajzsmirigyet?

Az egyik fő krónikus vírus, amelyet Hashimoto-eseteinkben látunk, egy régi Epstein Barr-fertőzés. Az EBV-t mononukleózisnak is nevezik. Az EBV a Herpes család része. Az ilyen típusú fertőzések opportunista jellegűek, ami azt jelenti, hogy évekig szunnyadnak, amíg valaki olyan életeseményt nem tapasztal, amely veszélyezteti az immunrendszerét. Lám, az a régi vírus feltámad, és pusztítást okoz a rendszerben. Gyakran előfordul, hogy a páciens autóbalesetet szenved, menopauzát, válást vagy hasonló stresszes életeseményt él át, és hirtelen megromlik az egészségi állapota. Egy másik sajnálatos probléma, amelyet a gyakorlatban tapasztalunk, az, hogy néha ezek a vírusok vírusellenes gyógynövényekkel kezelhetők. Amit gyakran tapasztalunk, az az, hogy a gyógynövények elnyomják a vírust, de nem szüntetik meg. Aztán amikor beköszönt a megfázás és az influenza szezon, ugyanazzal a felső légúti fertőzéssel végződik, amivel mindig is érkeznek, vagy kiújul a kiújuló arcüreg-fertőzésük. Valószínűleg ez a gyenge területük, ahol néhány kórokozó már rejtőzik.

Lényegében a vírusok, baktériumok és az élesztőgombák túlszaporodása biofilmeket hozhat létre. A biofilmek védőgátat képeznek a kórokozók körül, amelyek megvédik őket a vírus-, antibiotikum- és gombaellenes szerektől. Ezek a kórokozók még egy gombaellenes, antibiotikus vagy vírusellenes gyógyszeres kezelés után is aktívak maradnak a szervezetben. Ez vonatkozik mind az általános orvosi, mind az alternatív kezelésekre. Hacsak a szakember nem közvetlenül a biofilmeket célozza meg először, majd a bennük lévő kórokozót, akkor jó esély van rá, hogy továbbra is lesznek biofilmek a fertőzés körül (bármilyen fertőzés is legyen az). Ezek a biofilmek folyamatosan problémákat okoznak az immunrendszernek. Minden utolsó krónikus esetünkben, a Hashimoto-kórtól az Addison-kórig, ezek a betegek mindegyike átélt mononukleózist (Epstein Barr vírus) vagy más megmagyarázhatatlan fertőzést, amelyet soha nem diagnosztizáltak, de azt mondják, hogy történetük egy bizonyos pontján „elég beteg” volt. . Ezeknél a betegeknél általában paraziták, élesztőgombák túlszaporodása, SIBO, Helicobacter pylori (H.pylori) fertőzések és/vagy mindhárom kombinációja van, ami nem ritka. A legtöbb betegnek krónikus vírusfertőzése is van, például EBV.

Kezded megérteni, hogy ezek a problémák hogyan gyengíthetik a szervezetet idővel, ami az immunrendszer zavarához vezet?

Tovább rontja a helyzetet, hogy minden 7 napon belül beszámítjuk az összes vegyszert, amelynek ki vagyunk téve (a becslések szerint hetente több mint 80 000). E vegyi anyagok nagy részének az emberi szervezetre vagy annak rendszereire gyakorolt ​​hatását nem vizsgálták. Sok olyan vegyszer van “endokrin károsítóként” azonosították. Az endokrin rendszert károsító anyag káros hatással lehet a hormonokra. Ezen vegyszerek némelyike ​​nagy valószínűséggel rákot okoz. Tudta, hogy a legtöbb csapvíz kimutatható mennyiségben tartalmaz rákot okozó vegyi anyagokat? Itt ellenőrizheti irányítószámát. Számos vegyi anyag, amelynek ki vagyunk téve, megtalálható a www.ewg.org oldalon. Megnézheti azokat a termékeket, amelyeket otthonának tisztítására, bőrére vagy feldolgozott élelmiszerekben használ. A Környezetvédelmi Munkacsoport webhelye nagyszerű információforrás, amely segít az embereknek tájékozottabb döntéseket hozni az otthonukban, élelmiszereikben és testápolási cikkeikben szabályozható vegyi anyagokkal kapcsolatban. Megtekintheti, hogy milyen típusú dolgok gyengíthetik az immunrendszert (potenciálisan rákkeltő), szabályozhatják a hormonokat (endokrin rendszert károsító szerek) vagy milyen okok okoznak szükségtelen stresszt a májban.

Lehetséges étrendi hozzájárulás a Hashimoto-hoz:

Az általunk elfogyasztott élelmiszerek fontos szerepet játszanak a szervezetünk gyulladásos szintjének szabályozásában, és segítenek megőrizni autoimmunitásunkat, vagy a romlástól.

Hamarosan lesz még egy blogunk, ami konkrétan az ételérzékenységgel foglalkozik. Ennek ellenére az ételérzékenység meghatározásához a betegeket eliminációs diéta mellett kötelezzük el, vagy a Cyrex Labs élelmiszerérzékenységi paneljét futtatjuk, amely itt található. A legtöbb beteg már átesett már ételallergia teszten, ami eltér az ételérzékenységi vizsgálattól. Az ételallergia életveszélyes hisztaminreakció lehet, és sokkal lejjebb van, mint az ételérzékenység. Ha ételallergiája van, minden áron kerülnie kell ezt az ételt. Az ételérzékenység nagyon kellemetlen lehet, és sok kárt okozhat a betegnek, de általában kevésbé drámai, mint az allergia, és technikailag különbözik.

Az ételérzékenység szükségtelen gyulladást okoz a szervezetben, és a szervezet gyulladását okozza. Mivel az ételérzékenység immunválaszt vált ki, lehetséges, hogy az adott termékkel való ismételt expozíció végül allergiává alakulhat. Hogy egy kicsit növeljük a zavart, vannak olyan élelmiszerek is, amelyekre keresztreagálnak egymás.

Tegyük fel például, hogy allergiás a búzára vagy akár érzékeny. Kerülöd a búzát, mert rosszul érzed magad, amikor eszed, hangulatváltozások stb. Hajlamos vagy gluténmentes termékekre vagy további rizs fogyasztására. Hirtelen rosszul kezdi magát érezni az új diétán. Egyes élelmiszerek keresztreagálhatnak a búzával ételérzékenységben és ételallergiában egyaránt. Ez azt jelenti, hogy szervezete érzékeny lesz a rizsre vagy a tápiókára. A szervezet most immunrendszeri reakcióba lép más termékekre, vagy keresztreakcióba lép más típusú gabonákkal. Ha nem tudunk rájönni egy eliminációs diétára, akkor a Cyrex Array 4-et használjuk annak meghatározására, hogy milyen egyéb élelmiszerek okozhatnak problémákat vagy az autoimmun betegség előrehaladását. Az ételérzékenység ismerete segít nekünk olyan étrendet kialakítani, amely az optimális táplálkozást szolgálja a páciens számára, hogy csökkentse a gyulladást és csökkentse az immunrendszer fellángolását a szervezetben. Olyan ételeket fogyasztunk, amelyeket érzékenyek vagyunk az okokra és az immunreakciókra. Egy immunreakció előrehalad egy olyan betegségben, mint a Hashimoto vagy bármely más autoimmun betegség.

Reméljük, hogy ez a blog jó ötleteket ad arról, hogy mi lehet az autoimmun fellángolások kialakulásának és az olyan előrehaladó autoimmun betegségeknek a kiváltó oka, mint a Hashimoto-féle.

Video about What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations

You can see more content about What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations on our youtube channel: Click Here

Question about What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations

If you have any questions about What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations was compiled by me and my team from many sources. If you find the article What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations

Rate: 4-5 stars
Ratings: 3137
Views: 10262206

Search keywords What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations

What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations
way What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations
tutorial What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations
What Is The Correct Icd-9-Cm Code For Heart Palpitations free
#Identifying #Hashimotos #Disease

Source: https://ezinearticles.com/?Better-Identifying-Hashimotos-Disease&id=9908462

Related Posts

default-image-feature

What Is The Code To Text At&T For Pay Bill Free Online Websites for Sending Free SMS Text Messages

You are searching about What Is The Code To Text At&T For Pay Bill, today we will share with you article about What Is The Code To…

default-image-feature

What Is The Code To Get Into My Wi-Fi Modem A History of Your Office Phone

You are searching about What Is The Code To Get Into My Wi-Fi Modem, today we will share with you article about What Is The Code To…

default-image-feature

What Is The Code Reader Plug-In On A Car Called Cheating Spouse – Clues Hidden In Their Phone

You are searching about What Is The Code Reader Plug-In On A Car Called, today we will share with you article about What Is The Code Reader…

default-image-feature

What Is The Code For The 8 Off At Hotels.Com Snorkeling Desecheo: A Forbidden Island Off Rincon, Puerto Rico

You are searching about What Is The Code For The 8 Off At Hotels.Com, today we will share with you article about What Is The Code For…

default-image-feature

What Is The Best Hosting Plan For Non-Code Portfolio Site The Chronicles Of How To Choose A Web Development Company

You are searching about What Is The Best Hosting Plan For Non-Code Portfolio Site, today we will share with you article about What Is The Best Hosting…

default-image-feature

What Is That 3-Digit Code On A Credit Card Called How to Write a Powerful Capability Statement For Government Contractors

You are searching about What Is That 3-Digit Code On A Credit Card Called, today we will share with you article about What Is That 3-Digit Code…